Egyre népszerűbb a Z Flip6

A nyár végére várható Samsung Galaxy Z Flip6 számos számadatának jelentős emelkedésére számíthatunk, ám szerencsére ez nem fogja befolyásolni a készülék méretét.

samsung-galaxy_z.png

Legalábbis egyelőre nincsenek olyan információk, amelyek azt mutatnák, hogy a méret változna. A belső panel továbbra is 6,7 hüvelykes marad, ugyanakkor a külső kijelző mérete tovább növekszik.

Az idei évben a Z Flip5-höz képest már 3,9 hüvelyken élvezhetjük a tartalmakat, ami egy jelentős előrelépés a korábbi 3,4 hüvelykes panelhez képest.

Emellett a külső kijelző Gorilla Glass Armor üveggel lesz borítva és továbbfejlesztett zsanérszerkezettel lesz ellátva.

A lapkakészlet is előrelép, hiszen a Snapdragon 8 Gen 3-ra váltanak, amelyhez már 12 GB rendszermemória is társulhat, ez pedig eddig a legtöbb a Samsung Flip készülékek között.

A hűtőrendszer is nagyobb kiterjedésű lesz. A főkamera felbontása is növekszik, úgy tűnik, hogy a Galaxy S23-hoz hasonlóan a Flip 6 is 50 megapixeles főszenzorral lesz ellátva, amit továbbra is egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egység kísér.

Végül, de nem utolsó sorban az akkumulátor kapacitása is végre négyessel kezdődhet. Mindezek mellett Galaxy AI és hosszú, 7 évig tartó szoftvertámogatás is jár majd a készülékhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9918356249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása