A Nothing Phone (2a) Teszt

Ismét a hátsó rész és a programozható Glyph LED sor az, ami kiemelkedik, de természetesen a másik oldalon és a készülékben is találunk érdekességeket.

a_nothing_phone_2a_sikeresen_rajtolt.png

A 6,7 hüvelykes FHD kijelző kötelezően lenyűgöző: 10 bites, HDR10+ támogatással rendelkezik, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, AMOLED technológiát alkalmazva, és pontszerű felületen akár 1300 nit fényerőt is elér.

A menüben való navigáláskor elegendőnek tűnt a 4 nanométeres MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor teljesítménye, bár még nem volt alkalmunk pár hete 3D játékokat futtatni vagy stabilitási és teljesítményteszteket végezni - ezt megteszünk, amint rendelkezésünkre áll egy tesztkészülék.

Az 50 megapixeles normál és ultraszéles látószögű kamera ígéretes a hátlapon: együttműködve ügyes algoritmusokkal a márka széles körű vásárlói tetszését nyerheti el a középkategóriában, és elérhető a 4K felvétel is, valamint a 32 megapixeles előlapi kamera.

Hasonlóan fontosak a WiFi 6 és az 5G modem, valamint az 5000 mAh-s akkumulátor, amely 45 wattos USB-C töltéssel rendelkezik, vezetékes töltési lehetőség nélkül.

Mind ezt persze korábban is tudtuk: az újdonság az, hogy a Nothing Phone (2a) már az első forgalmazási nap után eladott 100 000 darabot, jelentette be a cégalapító Carl Pei, ami ígéretes kezdetnek számít az Android 14 és a Nothing OS 2.5 futtatta telefon számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3418356257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása