Új hordozható monitor 1440p-s felbontással

A Minisforum, melyet főként kedvelnek a kompakt gépei miatt, most egy új hordozható monitorral bővítette kínálatát, amit MSS-A156 néven ismerhetünk.

uj_hordozhato_monitor_1440p-s_felbontassal.png

Ez a monitor 15,6 hüvelykes képátlót kínál 2560x1440 pixeles felbontással és 144 Hz-es frissítési rátával.

Az IPS érintőpanel tízpontos, HDR támogatással rendelkezik, 400 cd/m² maximális fényerővel, 1000:1 kontrasztaránnyal, delta E<2 színpontossággal és teljes 100 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséggel büszkélkedhet. A monitor váza CNC-zett alumíniumból készült.

A 900 gramm tömegű készülékben 1 wattos sztereó hangszórók találhatók, valamint egy Mini HDMI bemenet, két teljes funkciós USB Type-C port, egy Micro USB csatlakozó és egy 3,5 mm-es jack.

A 4 mm vastag monitor állítható portréállásban is. A készülék mellé jár egy 30 wattos adapter, de az energiaellátás USB Type-C csatlakozón keresztül is megoldható.

Az ára 210 euró, és egy kihajtható támasztékkal ellátott mágneses védőtokkal, egy HDMI/Mini HDMI kábellel, egy USB Type-C kábellel a videojelekhez és a töltéshez, valamint egy USB Type-C töltőkábellel, és egy törlőkendővel érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7718376339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása