Ulefone Armor 23

A közeljövő egyik fontos újítása lehet a műholdas kommunikáció integrációja a telefonokba, ami az Android 15 rendszerében már alapértelmezetten elérhető lesz.

ulefone_armor_23.png

Természetesen a gyártók önállóan is megvalósíthatják ezt, például a Ulefone Armor 23 Ultra esetében, amely már alapból műholdas kommunikációval is rendelkezik, így olyan területeken is használható, ahol a hagyományos telefonok már nem.

Ez a készülék egy rendkívül strapabíró és kifinomult telefon, amelyet erős hardverrel láttak el, beleértve a 12 GB RAM-ot, 120 Hz-es kijelzőt és kiemelkedően gyors, 120W-os vezetékes töltést, valamint 50W-os vezeték nélküli töltést.

A kamera rendszere kiváló, beleértve a telefotó kamerát is, valamint képstabilizátort.

Az egyre növekvő trendnek köszönhetően ma már nem szükséges elrejteni a strapabíró telefonokat, hiszen egyre vonzóbbak, és ez igaz a Ulefone Armor 23 Ultra-ra is.

Különösen elegáns megjelenésű, és alig látszik rajta, hogy ellenálló.

Az ellenálló telefonhoz képest viszonylag vékony és könnyű, mindössze 332g (177,4 x 81,5 x 12,75 mm).

A Ulefone Armor 23 Ultra megfelel a MIL-STD-810H, IP68 és IP69 szabványoknak, így nem csak vízálló, hanem ellenáll a magas nyomású víznek is.

A 6,78 hüvelykes kijelző 1080 x 2460 pixel felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, amelyet a Gorilla Glass Victus védelmez.

Az 5G-képes telefonba nyolcmagos MediaTek Dimensity 8020 processzor került, amely kiváló teljesítményt nyújt.

Ezenkívül bőségesen van 12GB RAM és 512GB gyors UFS3.1 tárhely, valamint a RAM tovább bővíthető további 12GB virtuális memóriával.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6018376305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása