Legion Y700: A Lenovo Új Gaming Táblagépe Hódít Európában 2023

A Lenovo táblagépét még ebben a hónapban elkezdik árusítani világszerte. A nemzetközi verzió ugyanolyan lesz specifikációk tekintetében, mint a kínai verzió. A tablet továbbra is 144 Hz-es, 8,8 hüvelykes IPS LCD kijelzőt kap, amelyen 2560 x 1600 pixel van, és a panel Dolby Vision és HDR10 támogatással rendelkezik egyaránt. Most érkeztünk ahhoz az alkatrészhez, ahol a Lenovo gépe versenyt fut az iPad mini-vel, ami valószínűleg a legfőbb vetélytársa ennek a készüléknek.

egion_y700_a_lenovo_uj_gaming_tablagepe_hodit_europaban.png

Ez egy olyan képernyő, ami magas képfrissítési rátával rendelkezik, így valószínűleg nem fogunk olyan jelenséggel találkozni, mint a jellyscrolling. A Lenovo táblagépének lehetne jobb is a kijelzője, ha OLED technológiát alkalmaztak volna, de a gyártó a hagyományos folyadékkristályos megoldás mellett döntött, valószínűleg azért, hogy a készülék relatíve kedvező áron legyen elérhető.

A Lenovo Legion Y700 (2023) belső részében Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet található, mellé pedig 12 vagy 16 GB RAM, valamint 256 vagy 512 GB háttértár, attól függően, melyik konfigurációt választjuk. A tárhely mindegyik verzióban bővíthető micro SD kártyával. A készülékben található a Legion ColdFront nevű passzív hűtési rendszer, ami magában foglal egy dedikált gőzkamrát is.

Bár a tablet főként a játékokhoz és a nagy teljesítményű alkalmazások futtatásához lett tervezve, mégis lehetőségünk van fényképeket készíteni vele. A hátlapon 13 megapixeles fő kamera és 2 megapixeles makró kamera van, míg az előlapon 8 megapixeles önarckamera található. A Lenovo táblagépét egy 6550 mAh-s akkumulátorral látták el, amit 45 wattos gyorstöltéssel lehet feltölteni. A Lenovo Legion Y700 (2023) két USB-C porttal rendelkezik.

Az egyik port támogatja a DisplayPort 1.4 szabványt, így bármikor csatlakoztathatunk egy külső kijelzőt a tablethez, ha nagyobb képernyőre van szükségünk játékhoz vagy akár a produktivitás növelése érdekében, mivel a készülék rendelkezik egy Samsung DeX-hez hasonló asztali móddal. Mindezekhez az Android 13 operációs rendszer biztosít szoftveres környezetet, amelyet a gyártó saját ZUI 14 felhasználói felülete egészít ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7218376277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása