A legújabb Baseus Type-C dokkoló nemcsak sokoldalú, hanem helytakarékos is

A Baseus új termékkel gazdagította választékát, ami a Spacemate Series 11-Port USB-C Dokkoló Állomás nevet viseli, és a távolról nézve akár egy tornyos kialakítású mini PC-re is emlékeztethet.

a_legujabb_baseus_type-c_dokkolo_nemcsak_sokoldalu_hanem_helytakarekos_is.png

A gyártó idei CES-en már bemutatott újdonságának elülső részén egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és egy USB 3.2 Gen 2 Type-A port található, míg a hátsó részén két HDMI kimenet, amelyek támogatják a 4K felbontást 60 Hz-es képfrissítési rátával, két hasonló DisplayPort, egy 100 wattos USB Type-C upstream, egy USB 3.2 Gen 2 Type-A és egy USB 2.0 port, amelyet WOL/PXE támogatás egészít ki, valamint egy gigabites Ethernet csatlakozó és egy 3,5 mm-es kombó jack, ami 24-bit/96 kHz-es mintavételezéssel dolgozik.

Az elől elhelyezett LED kijelző tájékoztatja a felhasználót a használt csatlakozókról, és a fémházas eszközt egy mágneses talppal könnyen rögzíthetjük az asztalunkra.

A videokimenetek közül háromat egyidejűleg használhatunk, bár macOS alatt a MST (Multi-Stream Transport) hiánya miatt csak három képernyő tükrözésére van lehetőség, és a magánélet védelme érdekében a készülék tetején található gombbal egyszerűen kikapcsolhatjuk a csatlakoztatott kijelzőket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9218396125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása