Honor Magic5 Lite Teszt

A Honornál a Lite sorozat mindig a középkategóriát célozza a választékban, de inkább a felső szegmensbe próbál pozícionálni, ami általában sikeres is szokott lenni. A Magic5 esetében a gyártó a Magic Vs és a Magic5 Pro készülékek társaságában mutatta be a terméket az MWC 2023 rendezvényen a nagyközönségnek.

Azonban a Magic5 Lite még nem jelent meg hazánkban (hivatalos információk egyelőre hiányoznak a hazai megjelenéssel kapcsolatban), ellentétben a jelenleg tárgyalt eszközzel - tehát, ha valaki friss Honort szeretne, jelenleg csak ebben a készülékben találja meg a választását.

Nézzük meg először a legfontosabb változást, az külső jellemzőket! A tavaly bemutatott Magic4 Lite-hoz képest a leglátványosabb változás a kijelzőnél következett be, mivel a mostani verzió lekerekített képernyővel rendelkezik, ami látványos változást eredményez a megjelenésben. És hozzá kell tennünk, hogy ez a módosítás nagyon jól áll a készüléknek.

De nem csak szebb, hanem "intelligensebb" is a képernyő, mivel most már OLED technológiát használ, nem pedig LCD-t, ami nagy - és fontos hozzátenni, hogy kötelező - fejlesztés. A frissítési frekvencia már a tavalyi modellben is 120 Hz volt, és ebben az évben sem változott. Az 1080×2400 felbontás egy 20:9 arányú, 6,67 hüvelykes méretű kijelzőt jelent pixelekkel, a megjeleníthető színek száma pedig 1,07 milliárd.

A lekerekített szélek miatt az ilyen típusú készüléket az ember általában óvja jobban, mint a hagyományos telefonokat, így a Honor megerősített üveggel látta el a Magic5 Lite-ot - bár ezt természetesen ne teszteljük betonon. Ami a képernyőt illeti, fontos megjegyezni, hogy a fényerő akár 800 nitet is elérheti, így a tartalom kiválóan látható még erős napsütésben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8018311369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása