Új füllhallgatók a Nothingtó

Az a hír szivárgott ki, hogy a Nothing bejelentette, hogy április 18-án bemutatja a fülhallgatóit, a Nothing Ear-t. A Nothing vállalatot 2020 végén alapította Carl Pei, aki korábban a OnePlus mobiltelefon gyártó cég egyik alapítója volt.

nothing_uj_fullhallgatoi.png

A OnePlus 2013-ban kezdte tevékenységét, és azóta ismert a prémium minőségű, de mégis megfizethető okostelefonokról.

A OnePlus hosszú ideig az "Soha ne elégedj meg" szlogennel volt azonosítható, amely hangsúlyozta a folyamatos innováció és a maximális felhasználói élmény fontosságát.

Céljuk az volt, hogy megtörjék az okostelefon-piac hagyományos megközelítését, és közvetlenül a felhasználók igényeire összpontosítsanak.

Pei a OnePlus-nél fontos szerepet játszott a termékstratégia és a felhasználói közösség építésében. A Nothing megalapítása után Carl Pei továbbra is kiemelkedő szereplője maradt a tech világnak, és a cég által bemutatott új termékek és irányok további figyelmet kaptak a tech közösségben.

Így a most bejelentett termék is fontos lépés lehet a Nothing életében, és valószínűleg az új cég is hasonló elveket vall, mint korábban.

2024-ben bemutatjuk a Nothing új füllhallgatóit, amelyek a három év tervezés és innováció csúcsát képviselik. Amit már az elején elterveztünk - prémium minőség mindenki számára, ami nem a piaci árról szól, hanem a felhasználói igények kielégítéséről.

Ezzel a lépéssel a Nothing valószínűleg egyszerűsíti a termékpalettáját, és új bevételi forráshoz jut. Azonban még az árak kedvező pozíciójával szemben is komoly verseny várható a konkurenciákkal szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1518376269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása