Honor X7b Teszt

December elején bejelentette a Honor, hogy új modell érkezik a belépőszintű X sorozatba, az X7b, mely kifejezetten az európai piac igényeire van szabva, és elsőként itt lesz elérhető.

honor_x7b.png

A kijelző nagy, az akkumulátor kapacitása jelentős, és a főkamera mellett két másodlagos szenzor is helyet kapott.

Emellett olyan extra funkciók is megtalálhatók rajta, mint a microSD kártya támogatása, 3,5 mm-es audio kimenet és FM rádió szoftveres támogatással, mindez pedig a Honor 90 megjelenését idéző designban.

Számomra érthetetlen, hogy miért lett a Honor 90 Lite az, ami végül a Honor 90 Lite lett, és nem ez a készülék, hiszen megjelenésében sokkal inkább hasonlít az eredeti Honor 90-re.

Valószínűleg az a háttérben álló ok lehet, hogy nem szerették volna egy 4G képes, kissé elavult megjelenésű eszközre aggatni a felső-középkategóriás modellek nevét.

A Honor X7b még nem támogatja az ötödik generációs mobilhálózatokat, de stabil 4G kapcsolattal rendelkezik a Snapdragon 680-as chippel, ami az előző modell, a Honor X7 esetében is megtalálható volt.

A válasz az operátorok stratégiájában rejlik, akiket a Honor arra ösztönöz, hogy Európában a szolgáltatók közvetítésével értékesítsék a termékeket, mivel a legtöbb ember ilyen módon vásárol telefont.

A statisztikák ezt alátámasztják, és már most meg lehet találni az X7b-t a magyar szolgáltatóknál zöld és fekete színben is, 73 ezer forintos listaáron, amely változhat előfizetéstől függően, illetve részletfizetés is lehetséges, ami megkönnyítheti a vásárlást.

Magyarországon csak a 6/128 GB-os verzió lesz elérhető, a 8/256 GB-os változat pedig nem kerül forgalomba, hasonlóan a tokhoz és a fali adapterhez, amik nélkül kapjuk a csomagot.

A vékony dobozban csak a telefonon kívül található egy USB-A végű Type-C töltőkábel, egy SIM-tálcanyitó tű és a használati útmutató.

A kijelzőn gyárilag van egy védőfólia, és ha van Honor márkájú vagy bármilyen PD adapterünk, akkor akár 35 wattal is tölthetjük a készüléket.

Érdekesség, hogy néhány piacra a megfelelő fali töltő is jár a készülékhez, és van, ahol 6000 mAh-s akkumulátorral kerül forgalomba. Az európai modellek 5330 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkeznek és NFC-vel a hátlap alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7918358331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása