A Red Magic által készített hűtő MagSafe technológiával

Természetesen nem csak az iPhone-tulajdonosok élvezhetik a Red Magic legfrissebb külső hűtőjét, hiszen a kiegészítőt más okostelefonokhoz is csatlakoztathatjuk.

a_red_magic_altal_keszitett_huto_magsafe_technologiaval.png

Az alapár 59 euró, de opcionális illesztékkel is megvásárolható, ez esetben az ár 64 euróra emelkedik.

Az Androidos készülékek tulajdonosai intelligens hűtésszabályozásban részesülnek, ami automatikusan alkalmazkodik a telefon hűtési igényeihez.

A hűtőegység akár 35 fokkal is csökkentheti a telefon hőmérsékletét, a hűtési rendszer pedig -12 fokig is képes lehűlni, ami azt jelenti, hogy mindössze harminc másodperc alatt 28 fokról nullára csökkentheti a hőmérsékletet.

A folyadékhűtő mérete 3060 mm2, a hűtést pedig egy 5500 fordulat/perc sebességgel dolgozó ventilátor segíti, mellyel maximum 35 decibel zajt szűr le.

Az eszköz nem rendelkezik saját akkumulátorral, ezért Type-C csatlakozón keresztül kell táplálni, vagy külső energiaforrást kell használni.

A MagSafe-kompatibilis Red Magic Cooler 5 Pro április 15-től minden régióban megvásárolható lesz a gyártó hivatalos webáruházában, és konfigurálható RGB-LED világítással van feldíszítve.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr618369875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása