A világ legkülönlegesebb telefonja csak Japánban elérhető

Ez nem kis dolog a mai világban, ahol két méternél távolabbról minden telefon ugyanolyannak tűnik. De a Neo Reloaded nem ilyen: nemcsak, hogy a dizájnja nem hasonlít sem az iPhone-ra, sem a Galaxy S8-ra, hanem egyedülálló módon osztott hátlappal rendelkezik, ami szinte teljesen személyre szabható.

a_vilag_legkulonlegesebb_telefonja_csak_japanban_elerheto.png

Ez önmagában talán még nem lenne elég izgalmas, ha a személyre szabhatóság csupán annyira korlátozódna, hogy választhatunk piros-kék vagy sárga-zöld hátlap között.

Azonban a Nuans mérnökei valóban szabadjára engedték a fantáziájukat a brainstorming során, így akár olyan telefont is kaphatunk, amely félig bőr, félig parafa borítással rendelkezik. Vagy farmerrel. Vagy márvánnyal.

A telefon ár-érték arányban sem okoz csalódást, hiszen a hátlapokkal együtt nagyjából 440 dollárba, azaz 120 ezer forintba kerül.

Teljesítményben is egy erős középkategóriás szintet képvisel 5,2 colos full HD kijelzőt, Snapdragon 625 processzort, 3 GB RAM-ot és 13 megapixeles kamerát kínál.

Emellett vízálló, USB-C csatlakozóval és ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, és a 3540 mAh-s akkumulátorának üzemideje állítólag kiemelkedő.

a_vilag_legkulonlegesebb_telefonja_csak_japanban_elerhetox.png

Sajnos, bár az ötlet izgalmas, a Nuans még mindig problémákkal küzd az eredeti Neo telefon a Windows Mobile operációs rendszerrel együtt még az elkészülése előtt bukott, az újratervezett, immár Androidot futtató telefon pedig érthetetlen okokból elhasalt az Indiegogón.

Így a Neo Reloaded jelenleg kizárólag Japánban elérhető.! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5418454823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2024.07.27. 17:58:50

Azért az a 3GB RAM már nagyon nem középkategória, az meg, hogy annyi a legkülönlegesebbség, hogy két darabból van a hátlap... hát...

Ilyen lekerekített széleket meg egynémely Sanyi Z telefonon lehetet látni

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása