iPhone 16.teszt

Az Apple a dizájn ismételt felhasználásának mestere, így évről évre vagy alig változik valami az iPhone külsejét illetően, vagy egyszerűen minden marad a régiben. A alapmodellek például jó ideje nem változtak az átlós kamerakiosztás hátul – a függőleges oszlopsor után az iPhone 13 váltott keresztirányúra, és ezt követte az iPhone 14, illetve az iPhone 15.

A MacRumors belső információk alapján ugyanakkor úgy hallotta: idén a függőleges kiosztás visszatér a divatba, és az almások műhelyében három dizájnt is tesztelnek, amiből az egyik lesz a befutó. Az első balra egészen az iPhone X-ig terjed vissza a kapszulaszerű lencsekiosztással, ennél a változatnál pedig igen kicsi lesz az akciógomb az egyesített hangerőszabályzó felett.

A középső dizájn az iPhone 12-re hasonlít, és itt már kettéosztott a hangerő fel és le billentyű, végül a harmadik, fekete változat egyel nagyobb akciógombot visel, a MacRumors szerint pedig ez lesz az iPhone 16 esetében a befutó, egy további érdekességgel. A Project Nova munkacímen készülő telefon a bekapcsoló alatt egy kapacitív billentyűt is kaphat haptikus visszajelzéssel, amit például expozícióra lehet majd használni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3118282651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása