Vivo X100

A Vivo X100 nemzetközi vizekre evezett idén, amikor a legfrissebb Snapdragon és MediaTek csúcslapka került bemutatásra. Az előrehozott bemutatón a kínai gyártók már bejelentették első készülékeiket, a Vivo X100 és X100 Pro modelleket, amelyeket a 8 Gen 3 és a Dimensity 9300 lapkák hajtanak meg. A GSM Arena tesztje kiemelte a kiváló grafikus és processzor teljesítményüket.

A korai bevezetés eredményeként a két telefon már az év vége előtt nemzetközi piacokon debütált, bár az elsődleges célpiac, India, még csak a közelgő bemutatóról beszél. A pontos elérhetőség és árak egyelőre ismeretlenek. A Vivo azonban már jelen van Ázsia mellett számos közel-keleti, afrikai és európai piacon is, így elképzelhető, hogy az X100 család hamarosan más régiókba is eljut.

A két telefon szinte azonos, mivel mindkettő rendelkezik a Dimensity 9300 lapkával, egy 6,78 hüvelykes, 10-bites, 120 Hz-es, 3000 nites LTPO AMOLED kijelzővel, valamint az Android 14 alapú felülettel. Mindkét modellben megtalálható egy 50 megapixeles normál és ultraszéles kamera, valamint egy 32 megapixeles szelfikamera. Az alapmodell 64 megapixeles kamerával és 3x-os optikai nagyítással rendelkezik, míg a Pro változat 50 megapixeles kamerát és 4,3x-os nagyítást kínál. Érdekesség, hogy a Pro kamera tulajdonképpen ugyanazt a kombinációt használja, mint az alapmodell, csak más látószöggel.

Az X100 5000 mAh-s akkumulátort és 120 wattos gyorstöltést kapott, míg a Pro változat növelte az akkumulátor kapacitását 5400 mAh-ra, viszont csak 100 wattos gyorstöltéssel rendelkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6518283053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása