Samsung Galaxy S23 Teszt

Nincs kétség afelől, hogy a 2023-as Samsung Galaxy S23 Ultra jelenleg a piac legerősebb és legfunkció gazdagabb eszköze. Egy letisztult dizájnnal, erős hardverrel és frissített felhasználói felülettel rendelkezik, ezért kiváló választás mindazoknak, akik új eszközt keresnek, ami minden elvárásnak megfelel. Most pedig nézzük meg közelebbről a Samsung Galaxy S23 Ultra mai értékelését, hogy megértsük, milyen minden egyes részletet kínál ez a prémium eszköz.

A Galaxy S23 Ultra egy 6,8 hüvelykes dinamikus AMOLED 2x kijelzőt kínál, amely lehetővé teszi a szórakozás élénkebb és élesebb élményét, mint valaha; Tartsa meg az S23 Ultra hatalmas 5 000mAh-s akkumulátorának tartósságát; Profi Quad kamera rendszer a hátsó részen, 200 MP széles látószögű, 12 MP ultraszéles, 10 MP távcső, 10 MP távcső; Érkezik a Qualcomm legerősebb chipje, a Snapdragon 8 Gen 2.

A Samsung Galaxy S23 Ultra egy gyönyörűen kialakított telefon, amely prémium minőségű építésben is megjelenik. Az S23 Ultra alumínium kerettesttel rendelkezik, ami prémium érzetet nyújt a kézben tartáshoz, és kényelmesebbé teszi az S-Pen használatát. A Samsung Galaxy S23 Ultra színeit természetes festékekkel készítik, minden árnyalat elegáns és magas színvonalú. Még egy Corning Gorilla Glass Victus 2 védelem és matt felület is található a készülék hátoldalán, így könnyen tarthatja a készüléket úgy, hogy nem hagy ujjlenyomatot.

A telefon 6,8 hüvelykes dinamikus AMOLED kijelzővel rendelkezik, 1440 x 3088 képpontos felbontással. A kijelző magas 120 Hz-es frissítési rátával rendelkezik, ami sima és reaktív felhasználói élményt biztosít. Ezenkívül a kijelzőnek 1750 nit-es csúcsvilágossága van, és az LTPO hátlaptechnológia az AMOLED számára lehetővé teszi a legjobb kijelzőtechnológia új képességének feloldását, amely dinamikusan frissíti a kijelzőt.

A Samsung Galaxy S23 Ultra profi kamerarendszerrel rendelkezik hatalmas teljesítménnyel a fotózás és a felvétel terén. Készíts remek fényképeket a 200 megapixeles széles látószögű lencsével, egy 12 megapixeles ultraszéles lencsével, egy 10 megapixeles periszkóp távcsövel, amely 10x optikai zoomot képes elérni, és egy másik 10 megapixeles távcsővel, amely 3x optikai zoomot kínál.

A Samsung Galaxy S23 Ultra kamerarendszere képes lenyűgöző részletekkel és dinamikatartománnyal rendelkező fényképeket készíteni. És a 200 MP széles látószögű kamera a Galaxy eddigi legnagyobb tisztaságát biztosítja. Van egy 12 megapixeles szelfi kamera is, amelynek kétoldalú videohívás funkciója, Auto-HDR, HDR10+ és 4K 30 és 60 kép/mp sebességgel képes felvenni.

Ezenkívül a Samsung Galaxy S23 Ultra zoom funkciója lehetővé teszi a 30X Space Zoom használatát, ideértve a 3x optikai zoomot és a 30x digitális zoomot AI Super Resolution technológiával. Ezenkívül kiválóan sötét helyzetekben készíthet fényképeket éjjelképezéssel és asztrofotográfiával, most már nem lesz probléma a napnyugtától hajnalig terjedően éles fényképek és videók készítése.

A Samsung Galaxy S23 Ultra a legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzorral működik, egy 4 nanométeres chippel, ami azt jelenti, hogy a piacon található egyik legerősebb telefon. A telefon LPDD45X RAM technológiát is kínál, ultra-magas, 8,5 Gbps adatfeldolgozási sebességgel, és UFS 4.0 tárolórendszert, amely az okosabb, vékonyabb és erősebb tárolásra épül, tehát a magas teljesítményű alkalmazások és játékok futtatása nem okoz problémát.

Ekkora teljesítménnyel a telefonban, a legnagyobb chipsettel, a játék vagy a streaming optimalizált és zökkenőmentes lesz. A játékról való beszélgetéshez az S23 Ultra az Adreno legújabb 740 GPU-jával rendelkezik, hogy élénkítse és elviselje a nehéz grafikákat, és életre keltsék a izgalmas pillanataidat.

A Samsung Galaxy S23 Ultra a legújabb Android 13 verzióval és a Samsung One UI 5.1 interfésszel mű

ködik, ami látványosan vonzó felületet biztosít új funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a nagyobb kreativitást és személyre szabhatóságot, így összességében kényelmesebb élményt nyújt.

A One UI 5.1 a kamera részén is javul, lehetővé téve, hogy Expert RAW minőségű fényképeket készítsen közvetlenül a Galaxy Camera alkalmazásból. Ezenkívül a témák, háttérképek, csengőhangok, érintésérzékenység és betűtípusok terén is több testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, hogy a S23 Ultra a személyre szabott telefonja lehessen, mint valaha.

A Samsung Galaxy S23 Ultra értékelésének talán legkiemelkedőbb része az S-Pen. Termelékenyebb és gyorsabb munka elvégzése egyszerű az S Pen segítségével. Engedi, hogy többet tegyen meg minden egyes vonással, például kiemelje az eseményinformációkat egy plakátról vagy videóról, gyorsabb és jobb feljegyzéseket készítsen, léggesztusokat hajtson végre és még sok mást.

A Samsung Galaxy S23 Ultra egy hatalmas, 5 000mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely egész napos akkumulátor-élettartamot biztosít még a súlyos használat mellett is. Az intelligens akkumulátor energiát takarít meg az indulásra, így játékokat és streaminget is élvezhet anélkül, hogy aggódna az akkumulátor lemerülése miatt. Az S23 Ultra támogatja a 15W vezeték nélküli töltést és a 4,5 inverz vezeték nélküli töltést, ami kényelmes a más eszközök töltéséhez.

A jelenlegi Samsung S23 Ultra árak alapján a készülék elképesztő teljesítményt nyújt a megfelelő árkategóriában, íme egy közelebbi pillantás a "Samsung Galaxy S23 Ultra" specifikációira lejjebb:

Végeredményben, és miután gyorsan áttekintettük a Samsung Galaxy S23 Ultra értékelését, nyilvánvaló, hogy az S23 Ultra rendelkezik egy profi kamerarendszerrel, kiváló specifikációkkal és egy hatalmas 5 000mAh-s akkumulátorral, QHD+ Dynamic Amoled 2x kijelzővel, és a Samsung S Pen segítségével, amely egyszerűsíti a nehéz feladatokat, nem csoda, hogy ez egy erőteljes eszköz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1418297125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása