Sony Xperia 1 V - Teszt

Amikor néhány évvel ezelőtt a gyártók fokozatosan eltávolították a jackcsatlakozókat a csúcskategóriás telefonjaikról, kezdetben nagy felháborodás kísérte ezt a lépést. Azonban rövid idő alatt elfogadtuk, hogy szinte minden új telefonról hiányzik ez a csatlakozó, és ez már senkit sem zavar. Ugyanakkor vannak olyan vállalatok, amelyek továbbra is kitartanak ez iránt a technológia iránt.

sony_xperia_1_v_teszt.png

A Sony éves csúcsmobiljai kiemelkedő teljesítményükről ismertek, különösen a kamera képességeik terén. Mindeközben a 3,5 mm-es audio jack továbbra is a telefon felső részén található. A most kiszivárgott renderképek alapján úgy tűnik, hogy a Sony Xperia 1 V is megtartja ezt a hagyományt.

A szivárogtató információi szerint a gyártó nem csak az audio jack-et, hanem a microSD bővíthetőséget is megtartja.

Az Xperia 1 V várhatóan 120 Hz-es QHD+ kijelzővel, 5000 mAh-s akkumulátorral, 16 GB RAM-mal és Snapdragon 8 Gen 2 processzorral érkezik. A hátlapon három kamerát találunk, köztük egy 12 MP-es fő szenzorral, egy 48 MP-es ultraszéles lencsével és egy 12 MP-es telefotó lencsével. A szelfikamera várhatóan szintén 12 MP-es lesz, bár a gyártó még nem erősítette meg a specifikációkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1018300589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása