ZTE Blade A31 Teszt

Ezen eszközök célja, hogy könnyen elérhetőek legyünk telefonon és a közösségi média platformokon keresztül. Ezek segítségével kezelhetjük e-mailjeinket, stabilan csatlakozhatunk a világhálóhoz, és hozzáférhetünk a szükséges információkhoz. Az is fontos, hogy az eszközök navigáljanak A-ból B-be. Amennyiben a kamera alkalmas véletlen pillanatok rögzítésére, az örömteli, de a dokumentációs szint már elegendőnek tekinthető. A lényeg, hogy ezek a készülékek megbízhatóan működjenek, és a kijelzőt is túlnyomórészt lássuk. Ha ezek teljesülnek, akkor a készülék megfelelő.

A teszt a fent említett funkciókra koncentrál, tehát nem érdekel minket, hogy egy játék hány FPS-sel fut, vagy milyen a lencserajzolat a sarkokban. A rendszer megbízhatósága és kiszámíthatósága fontos, még ha ezért kicsit lassabb tempóval kell is számolnunk. A részletekre, például a Bluetooth specifikációkra, nem helyezünk külön hangsúlyt. Ha a rendszer jól végzi a dolgát, elfogadható, ha a tempó kicsit lassabb. A készülék csatlakozói vagy a hiányzó multimédiás hangszóró nem okoznak problémát, és nem fogjuk kényszeríteni a navigációt, hogy a Spotifyt futtassa le. Néha bekapcsolhatjuk a rádiót a kocsiban, vagy összeállíthatunk egy memóriakártyás lejátszást hosszabb utazásokhoz.

Figyeljük meg és értékeljük a 3,5 milliméteres jack csatlakozót, az FM-rádiót és a kijelzőt keretező apró, monokróm értesítő LED-et. Mindez a kijelzőt körülvevő, már jelentős méretű, szimmetrikus felső kávában található. A 146 x 70,79 x 9,37 milliméteres műanyag ház kiválóan össze van szerelve, és a hátlap levehető, lehetővé téve a 3000 mAh-s telep cseréjét. A két nanoSIM és a microSD kártya külön helyet kapott, a hátlap pedig enyhén recézett struktúrát mutat átlósan. Itt található egy 8 megapixeles kamera és egy LED segédfény, valamint az alábbiakban egy szerény ZTE márkajelzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr518301447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása