Újabb stylusos Motorola Teszt

Az idei évben ismét megjelenik a Motorolától egy új középkategóriás telefon érintőceruzával. A Moto G Stylus éves frissítése várhatóan május környékén érkezik, az OnLeaks által közzétett információk alapján. Az általa megosztott CAD-alapú renderképek és a telefon méretére, valamint hardverére vonatkozó adatok alapján a Moto G Stylus (2024) 162,5 x 74,7 x 8,09 milliméteres és 190 gramm lesz, ezáltal alacsonyabb, könnyebb, vékonyabb, de szélesebb lesz, mint elődje.

Állítólag a Motorola tervezi az idei Moto G Stylus Android 13-mal való piacra dobását, melyet egy jelenleg még név nélküli Qualcomm Snapdragon SoC hajt majd. A telefonban legalább 128 GB bővíthető tárhely lesz elérhető, a kijelző pedig egy 6,5 hüvelykes IPS LCD panel, 1080 x 2200 pixeles felbontással. Az eszköz támogatni fogja az 5G adatkapcsolatot, NFC-t, Bluetooth 5.2-t, és egy 5000 mAh-s akkumulátorról kapja az energiát.

Az eszközön az érintőceruzán kívül is helyet kap a 3,5 mm-es audio csatlakozó, és a hátlapon két kamera is található lesz, hasonlóan az idei modellhez. Állítólag a főkamera 50 megapixeles felbontást és optikai stabilizálást kínál majd, míg a másodlagos kamera részletei egyelőre ismeretlenek. Az előlapi kamera 8 megapixeles lesz, alkalmas szelfik és videóhívások készítésére.

A készülékház szögletesebb lesz, és a kamerasziget úgy tűnik, mintha egybe lenne öntve a műanyag hátlappal, ami kicsit az Oppo Reno 8-ra emlékeztet. Jelenleg nincs információ arról, hogy a Moto G Stylus (2024) mely piacokon lesz elérhető, de valószínűleg a Motorola ceruzás modellje elsősorban az észak-amerikai piacon lesz megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7218301503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása