A Honor Magic5 Pro Teszt

A Honor Magic5 Pro kifejezetten a prémium kategóriát célozza meg - mind árban, mind funkciók terén. A drágább telefonok esetében már szinte megszokott, hogy szerényebb csomagolásban érkeznek.

 A tesztre kapott telefon (amely fekete színű volt) egy rendkívül stílusos fekete dobozban érkezett, amelyen csak a telefon neve és a szükséges információk találhatók az oldalakon.

A szokásos felszerelés része a töltőadapter, a kábel, a SIM-kártya fiók kinyitásához szükséges tű, valamint egy alap szilikon tok. Ezáltal a felhasználó teljes körű szolgáltatást kap, lehetősége van azonnal használni a telefont, miközben nem szükséges például kompatibilis töltőt külön vásárolnia.

Az első pillantásra látható, hogy az új Honor Magic5 Pro-t a lekerekített élek dominálják. Bár ez alapvetően eltér a mobilvilág jelenlegi trendjeitől.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7618311363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása