Honor 70 Lite 4/128GB Teszt

A Honor kiemelten fontosnak tartja „számozott” szériáját, és elkötelezett a magas minőségű készülékek kínálata mellett, mégpedig kiváló ár-érték arányban. Most bemutatjuk a Honor 70 Lite-ot, ahol a minőségi szempontok terén némi kompromisszumra van szükség, ugyanakkor ez egy megfizethető készülék, amely továbbra is támogatja az 5G hálózatot.

honor_70.png

Tavaly debütált a Honor 70, és már megjelent a Honor 80 is, azonban most a Honor 70 Lite érkezéséről beszélünk. A jó hír az, hogy ez a mobil Európában debütált, nem csupán Ázsiában. A készülék 6,5 hüvelykes kijelzőt használ, amely 90 Hz-es frissítési rátával rendelkezik, így fokozott sebességérzetet kínál. Sajnálatos módon ezeken kívül nincs más pozitívum, mivel a panel mindössze 1600 x 720 képpontos felbontással rendelkezik, és a fényereje sem kiemelkedő.

A Honor 70 Lite már az Android 12 operációs rendszerrel érkezett, ami kissé szomorú. Azonban örömteli, hogy a Magic UI 6.1 felhasználói felület extra funkciókat kínál, például egy olyan kameraalkalmazást, amely számos lehetőséget nyújt. Bár a kamerarendszer maga nem mondható túl erősnek.

Az okostelefon a Snapdragon 480+ chippet kapta, amely a számok alapján nem túl lenyűgöző, de valójában kielégítő teljesítményt nyújt a Qualcomm 5G-s kínálatának alsó részén. A mobiltelefon csupán 4 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik.

A készülék szerkezete 8,68 milliméter vastag és 194 grammot nyom. Az ujjlenyomat-olvasó az oldalán található, így könnyen elérhető. A Honor 70 Lite megkapta a Hi-Res Audio minősítést, beleértve a Hi-Res Audio Wireless-t is. Az okostelefon egy 5000 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik a hátlap alatt, ami garantálja az hosszú üzemidőt. Emellett gyorstöltés is elérhető, amely 22,5 wattos teljesítménnyel működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2918311371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása