Nokia XR30 Teszt

A legújabb Nokia telefonról van szó a strapasz sorozatban, amit általában Nokia XR30 néven emlegettek. A WinFuture már közzétette a várható specifikációkat, ám úgy tűnik, a készüléket XR21-nek nevezik majd el. Az idei strapamobil is az X sorozat jelenlegi modelljére épül, ahogyan két évvel ezelőtt az XR20 tette a X20-szal, de vannak különbségek az X30-hoz képest.

A 6,4 hüvelykes képernyő például IPS technológiát használ, nem AMOLED-et, és 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, nem pedig 90 Hz-esel. A Snapdragon 695 5G processzor marad, a hátlapon pedig egy 64 megapixeles főkamera és egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor található, mindkettő OIS nélkül. Ugyanakkor a Gorilla Glass Victus alatt egy 16 megapixeles szelfikamera is helyet kap.

A 33 wattos gyorstöltés egy jellemzője lesz, de a vastagabb, IP68-as védelemmel ellátott házban egy nagyobb, 4800 mAh-s akkumulátor is elfér. A WiFi 6 és az NFC is rendelkezésre áll, és valószínűleg az FM-rádió sem lesz deaktiválva, továbbá hozzáadnak egy jack csatlakozót. Az Android 13 csak a 2026 májusig tartó frissítési ciklus elején érkezik, mivel az XR21 valószínűleg Android 12-vel mutatkozik be.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3618311397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása