Poco F2 Pro Teszt

A Poco F2 Pro követi az okostelefon-ipar aktuális irányvonalát, amely a készülékek egyre növekvő méretére és tömegére fókuszál. A készülék impresszív, 163,3×75,4×8,9 milliméteres méretéhez 219 grammos súly társul, így igazi "férfias" megjelenést kölcsönöz neki.

poco_f2_pro.png

A telefon a 2020-as csúcshardverrel szerelt mobilok megfizethető alternatívájaként szolgál, és a tavalyi design vonalát követi, ami szemrevalóbb és kellemesebb megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A telefon IP68-as védelmi szabványnak megfelelő, és a szelfikamera a szenzorszigetben vagy egy kijelzőnyílásban található, ami egyre elterjedtebb az idei csúcskategóriás telefonok között.

Ezek a megoldások már mindennapiak, bár talán jó lenne megszabadulni tőlük. A Poco F2 Pro kijelzőjét semmi nem zavarja, így valódi teljes képernyő élményt nyújt. A szelfikamera egy motoros pop-up mechanizmussal került elhelyezésre, amely emellett figyelmeztető LED-ként is funkcionál.

Az alumínium készülékház fém keretét Gorilla Glass 5 üveg borítja mindkét oldalon. A telefon tetején az infraport, a pop-up kamera, a 3,5 mm-es jack csatlakozó és a másodlagos mikrofon helyezkedik el. A kijelző felett az ultrahangos közelségérzékelő, a 360°-os tripla környezeti fényérzékelő és a beszédhangszóró rejtőzik szinte észrevétlenül.

Az automata fényerőszabályzás kiválóan működik, és a kijelző alá épített ujjlenyomat-szenzor is 10/10-es találati aránnyal operál. Az arcalapú feloldás tökéletes, még szemüvegben is működik, bár a pop-up kamera miatt kissé lassabb, de annál stílusosabb, mint az ujjlenyomat alapú azonosítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2718312775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása