Asus Zenfone 10 Teszt

A válasz megtekinthető az alábbi képeken, amelyeket a szokásos 15, majd 30 és 60 perces szintetikus CPU-terhelés után készítettek.

asus_zenfone.png

Az alumínium keret és a hátlap kamerák melletti felső sarka érezhetően felmelegszik, ugyanakkor a hőelvezetés megfelelő, és a forró készülék 10 perc alatt visszahűlt a szerkesztőségi szoba 26-27 fokos hőmérsékletére.

A grafikus teljesítményt és az összesített teljesítményt mérő programoknál a Zenfone egyébként hűvösebben futott, mint a CPU stressztesztek alatt..Az eredményei az elvárt szintet hozták, alig maradva le a ROG Phone 7 Ultimate mögött. A rendszerbeállítások szintjén van lehetőségünk némi beavatkozásra abban, hogyan teljesítsen a készülékünk.

A tesztekhez dinamikus alapbeállítással kezdtünk, de nagy teljesítményű módban is lefuttattuk a teszteket, radikális különbséget nem tapasztaltunk. Mindennapi használatra bőven elegendő a dinamikus mód, de a kapcsolattartáshoz és böngészéshez még a tartós is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5918317653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása