Realme 10 Teszt

A Realme 10 mostanában kezd feltűnni, miközben Kínában már a 11-es modell előkészítése zajlik. A tesztalanyunk egy alapmodell, egy olyan 4G-s telefon, amely nem hozza magával a csúcskategóriás tulajdonságokat, viszont kiválóan teljesít a vonzó dizájn, a 90 Hz-es AMOLED kijelző, a jack csatlakozó, a nagy akkumulátor, a gyors töltés és az 8/128 GB-os kezdőkonfiguráció terén.realme_10.png

Hiányzik róla az IP-védelem, a sztereó hangszóró, a 5G modem, az Android 13, valamint a többéves és megbízható frissítésgarancia. A fotós szett is sokoldalúbbá vált, a Realme 9 108 megapixeles főkameráját egy kisebb, 50 megapixeles szenzor váltotta fel, és a széles látószögű és makróegység is hiányzik, helyette egy 2 megapixeles mélységszenzor található.

A sárga-fekete csomagolás azonban pozitív meglepetéseket ígér, és valóban, a doboz tartalmazza a 33 wattos adaptert, az USB-A - USB-C kábelt, a SIM tűt, az átlátszó tokot, a leírást, valamint a készüléken egy fóliát.

Ez egy olyan lista, amelytől a Galaxy A modell egy vakuumcsomagolásban könnyen elkönnyezhetné magát. Az inflációfüggetlen, pozitív aspektusa a százezres kategóriának a tűéles, élettel teli színekkel rendelkező AMOLED panel, amely éjszaka is kellemes ránézni, és napfény alatt is jól látható. A Gorilla Glass védőüveg alatt a gépelés és a gesztusvezérlés hibátlan, bár a rezgőmotor csak átlagos teljesítményt nyújt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2818317669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása