Honor Magic6 Lite Teszt

Az elmúlt három évben már harmadszor találkozunk a Honor Magic Lite készülékkel, és mindenképpen elmondható, hogy ez eddig a legkiemelkedőbb változat. Persze, furcsa lenne, ha most csökkentenék a funkciók számát, de már tapasztaltunk hasonlót.honor_magic6_lite_1.png

 

A Magic 6 Lite várhatóan elérhető lesz különféle csomagokban, akár jelentős kedvezményekkel, attól függően, hogy milyen előfizetést választasz. Ez a változat rendelkezik egy 6,78 hüvelykes ívelt AMOLED kijelzővel, mely 120 Hz-es frissítési rátával rendelkezik, és a 1200 x 2652 pixeles (429 ppi) felbontás éles képeket nyújt.

A kijelző képes váltani a 60 Hz és a 120 Hz-es képfrissítés között. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe van integrálva, bár méretéhez képest kissé alacsonyan helyezkedik el, ami kényelmetlenséget okozhat.

Az előlapi kamera a kijelző közepén található, és lehetőséget biztosít 2D arcazonosításra a képernyő zárolásának feloldásához. A kijelző által megjelenített színek a DCI-P3-as skálát lefedik, és a beállítások között sötét mód, e-könyv mód, szemvédő és alvássegítő mód található.

honor_magic6_lite.png Ezek az utóbbiak automatikusan szabályozzák a kijelző színhőmérsékletét az használati szokások és az idő alapján. A PWM érték magas, 1920 Hz.

Természetesen változtatható a megjelenített méret, az ikonok formája, és testreszabható a rendszerfelület is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4018318181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása