Samsung Galaxy Note10

A Galaxy Note10 és Note10+ jelentős fejlődést képviselnek a Samsung termékpalettájában. Még akkor is, ha van néhány hiányosságuk, összességében megfelelnek az iparági szabványoknak. Bár a gyorstöltés és a töltési idő optimalizálása fontos lépés, még mindig akadnak gyorsabb lehetőségek. Az UFS 3.0-s belső tárhely előrelépés, de nem minden felhasználót ejt ámulatba.samsung_galaxy_note10.png

A kamerarendszer nem különleges, de jelenleg a legjobb kombinációval rendelkezik. Az HDR10+ kompatibilis kijelző továbbra is a Samsung csúcsterméke.

Ami igazán egyedülálló a Note sorozatban, az a makulátlan összkép és az S Pen ökoszisztéma. A továbbfejlesztett DeX, a szolgáltatáskínálat és a koherens felhasználói élmény tovább növeli vonzerejüket.

A Note10 nem tömegtermék, és néhány extrát, például a kiváló videós képességeket sem említettük.

Az S Pen funkciók nélkül nehéz megérteni a Note10 vonzerejét, különösen az alap verzió esetén. Még ha technikailag is kifinomult és esztétikailag vonzó, ára meglehetősen magas.

 A mellékelt fülhallgató és a töltőkábel minőségi, de a jack adapter hiánya negatívum. A kijelzőre illesztett fólia viszont hasznos újdonság.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr918319991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása