Xiaomi 12 Teszt

Az iPhone 13 Pro kimagasló teljesítményű készülék, mely kényelmes használatot tesz lehetővé az egy kézben tartás szempontjából, ellentétben a Max változattal, mely hatalmas, és a Mini verzióval, mely apró.xiaomi_12.png

Az összeszerelés tökéletes, a hardver kiváló üzemidőt biztosít, a felület makulátlan, a fejlesztői támogatás és szolgáltatáscsomag teljeskörű, és a fényképezés és videózás minősége is kiegyensúlyozottan magas szintű.

A Samsung Galaxy S22 az almás telefonok méretéhez igazította, ahogyan a Xiaomi is kisebb készüléket alkotott a hatalmas Mi 11 után, bár a Xiaomi 12-nél egy kissé nagyobb a képernyő mérete az iPhone 13-hoz képest.

Bár nem ér fel a Mi 9 SE kompakt méretével, kellemes érzés a márka vezető készülékét használni anélkül, hogy sokat kellene alkalmazkodni – a gombok és értesítők könnyen elérhetők.

Az ideális telefonméret persze relatív fogalom, hiszen az S22 Ultra is elnyerte tetszésemet, mivel tudatosan vállalta nagyméretű és szögletes kialakítását, valamint a nagyobb méretű kijelzőt. Azoknak, akiknek nagyobb kijelzőre van szükségük, a Xiaomi 12 Pro lehet az ideális választás.

Bár a telefon fém/üveg váza és kivitele kifogástalan, fontos megjegyezni, hogy a készüléket célszerű szorosan tartani, mert könnyen kicsúszhat a kezünkből.  Az előlapi kamera fixfókuszos és csak 1080p felbontású felvételeket készít, annak ellenére, hogy 32 megapixeles felbontású.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9118319995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása