A Huawei P60 és P60 Pro 2023 márc.

Híreket kaptunk arról, hogy a Huawei P60 sorozat előállítása hamarosan aktuálissá válhat, miközben a Huawei P50 már több mint egy éves.

huawei_p60.png

Az előző generáció 2021-ben debütált, ám a vállalat mégsem mondott le teljesen egy új P sorozat megjelenéséről. Az friss értesülések szerint a Huawei P60 és P60 Pro várhatóan megjelenik idén márciusban. Ezek a telefonok javított kamerákkal, fejlettebb kijelzőkkel és nagyobb akkumulátorokkal rendelkeznek majd a korábbi modellekhez képest.

A telefonban magas frekvenciájú PWM fényerő-szabályozás (1920 Hz) lesz alkalmazva. A panelt a BOE gyártja, és egy 32 MP-es előlapi kamera is helyet kap a kijelző alatt.

Az elsődleges hátlapi kamera az új Sony IMX888-as szenzorral rendelkezik, ami 50 MP-es felbontást tesz lehetővé. Az ultraszéles látószögű szenzor is 50 MP-es lesz, szemben az előző 13 MP-es IMX858-as szenzorral. A teleobjektív kamera ugyanazt a 64 MP-es érzékelőt használhatja, mint amit a P50 sorozatban láttunk, ami az OmniVision OV64B.

A sima Huawei P60-nak más beállításai lesznek. Fő kamerája az IMX789-et használja, ami 52 MP-es felbontással rendelkezik. Ehhez egy 1/1,35 hüvelykes szenzort alkalmaznak, amely 1,12 µm-es képpontokkal rendelkezik.

A hátlapon továbbá helyet kap egy 50 MP-es ultraszéles látószögű IMX858-as szenzor, és egy 16 MP-es telefotó kamera is, amely valószínűleg az IMX351 szenzort használja.

Mindkét telefon kamerája az XMAGE képalkotó rendszerre épül. A változtatható rekesznyílás, amit már láthattunk a Mate 50 Pro-n, a pletykák szerint mindkét telefonban elérhető lesz.

A rendelkezésre álló információk szerint a P60 Pro egy Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlettel és egy 5500 mAh-s akkumulátorral érkezik, ami 100 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. Összehasonlításként, a P50 Pro egy Snapdragon 888 4G-vel és egy 4360 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 66 W/50 W töltéssel.

A Huawei P60 sorozat várhatóan átvesz néhány funkciót a Mate 50 sorozatból, beleértve a Kunlun edzett üveget is a képernyőn. Ezek a telefonok IP68-as por- és vízállósággal is rendelkeznek.

Emellett támogatni fogják a műholdas kommunikációt is, bár ez a BeiDou műholdrendszerre korlátozódik, ami Kínán kívül korlátozott támogatást biztosíthat.

A Huawei még nem hozott nyilvánosságra hivatalos dátumot a megjelenésre. Sőt, még nem is erősített meg teljesen egy P60 sorozat érkezését. Ha azonban a márciusi időpont megfelelőnek bizonyul a gyártónak, akkor hamarosan hivatalos tájékoztatásra számíthatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8318340039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása