Kiváló alkotás minden szempontból az új Xiaomi 13T és 13T Pro.

A Xiaomi nevéhez jó minőségű, kiváló ár-érték arányú okostelefonok társulnak, melyek legújabb modellsorozata kifejezetten a fotózás szerelmeseinek szól.

A gyártó és a Leica közötti partnerségnek köszönhetően a készülékekbe egyedülálló kamerarendszer került, mely kiemelkedően teljesít.

A 13T sorozat két tagja nem csupán a kamerájuk miatt érdekesek, hanem stílusos dizájnjukkal, nagy teljesítményükkel, kristálytiszta kijelzőjükkel és villámgyors töltési képességükkel is.

xiaomi_13t_8.png

Az újdonságok olyan funkciókat kínálnak, melyek a csúcsmodellekre jellemzők, ám mégis megfizethető áron elérhetőek.

Bár a mondás szerint mindig a legjobb fényképezőgép az, ami épp a zsebedben van, a Xiaomi ennél többre törekszik.

A 13T sorozat két tagjába egy kiváló tripla kamerarendszer került, melyet a Leica szakértőivel közösen fejlesztettek.

A főkamera 50 megapixeles felbontással és 24 milliméteres nagylátószögű objektívvel rendelkezik. Emellett a telefotó és az ultranagylátószögű kamera is kiváló képminőséget nyújt, és a szelfikamera sem marad el a minőségi felvételekben.

A készülékeken könnyedén válthatsz a Leica által kínált kétféle fotózási stílus között, melyek mind a természetességre és az élénkségre helyezik a hangsúlyt.

Számos különleges szűrő is rendelkezésedre áll, melyekkel még egyedibbé teheted a felvételeidet. A kamerarendszer nemcsak állóképek rögzítésére képes, hanem kiváló minőségű videók készítésére is, akár 8K felbontásban is.

A fotók és videók megtekintésére és szerkesztésére pedig egy kiváló minőségű, nagyméretű és részletgazdag AMOLED kijelző áll rendelkezésre, mely élvezetes élményt nyújt a felhasználóknak.

A hangzás tekintetében pedig a Dolby Atmos technológia és a sztereó hangszórók gondoskodnak a tökéletes hangélményről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3418343537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása