Honor 5X Teszt

A Honor X5 mobiltelefont 2023 januárjában adta ki a Honor. Egy darab kamerával rendelkezik.

honor_x5.png

A kamera legnagyobb felbontása 8,x Mpixel. A tárhely mérete 32 GB. Az elmúlt két hétben a készüléket 53 alkalommal tekintették meg a telefongurun. A felhasználói értékelések összegzése alapján 5,17 pontot kapott.

Valóban, számos árkategóriában és méretben elérhetőek a készülékek, azonban a piac ezt el is várja. Erre jó példa, hogy tavaly több mint 100 millió okostelefont szállítottak le.

Míg a Huawei termékei között megtalálhatók az alacsony és a prémium kategóriába tartozó ajánlatok is, addig a Honor márka kevesebb, de ár/érték arányban hatékonyabb készülékekkel áll elő.

A tavalyi Honor 7 sikerét is mutatja, hogy a fémház, az EMUI felület és az ujjlenyomat-olvasó kombinációja igen népszerűnek bizonyult.

Ugyanakkor a Honor 7 továbbra is felső kategóriás mobil, még ha az alsó árkategóriába is került. Eközben a Meizu a fémmel, a LeTV a Le 1s-sel, a Xiaomi pedig a Redmi Note 3-mal erős középkategóriás phableteket kínál, amelyek versenyképesek még a drágább telefonokkal is.

Az 5X nyilván otthon is megállja a helyét, viszont a Huawei kihasználja nemzetközi piaci előnyeit az említett versenytársaihoz képest.

A Honor 5X egy türkizkék dobozban érkezett hozzánk, ami jellemző a márkára. Amint kinyitottuk, egy mutatós mobiltelefon került elő, melyet állítólag a bilbaói Guggenheim Múzeum inspirált.

Az esztétikai hasonlóságokról mindenki maga dönthet.

A csomagolásból előkerült egy 1 amperes töltőfej, egy fülhallgató mikrofonnal, egy SIM-tű, egy microUSB-kábel és néhány leírás. Az 5X kijelzője már védőfóliával volt ellátva, és a telep már a hátlap alatt volt elrejtve, ahonnan az is maradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9618349341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása