Armor 23 Ultra Teszt

Az Ulefone egy valóságos mindenes készüléket mutatott be az MWC-n, bár ez nem teljesen pontos, mivel az Armor 23 Ultra csak egy prototípusa volt látható a gyártó standján, és azt is külön kellett kérni a kiállítóasztalról.

armor_23.png

A készülék dizájnja még finomodhat a piaci bevezetésig, de alapvetően az itt látható forma fog visszaköszönni, sok érdekességgel.

Egyrészről aktuális lépés volt az AMOLED technológia bevezetése az ütésálló készülékek piacára, másrészről azonban kérdéses, hogy a széle picit lekerekített kivitel hogyan fogja bírni az eséseket, bár a kijelzőt némi perem védi, a váz pedig titánötvözetből készült.

A kiállított telefon először úgy tűnt, mint egy 3D nyomtatott modell, de kézbe véve nem csak a működő Android 13 rendszert lehetett kipróbálni, hanem a panelbe rejtett, 16 megapixeles előlapi kamera is, ami egy igen érdekes tulajdonsága a készüléknek.

A 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es FHD panel körül nincs sok keret, és kézben tartva az Armor 23 Ultra, annak 7000 mAh-s akkumulátora ellenére sem túl nagy méretű, noha a tervezésnél semmi sem lett elhanyagolva.

A hátlapon egy 108 megapixeles főkamera és két 64 megapixeles másodlagos kamera található széles látószögű és 5x-es zoom képességgel, ami egy igen ritka dolog az ilyen típusú készülékeknél.

Az igazi áttörést azonban a Snapdragon 8 Gen 1 chip alkalmazása jelenti, amely bár már tavalyi csúcsteljesítményű, mégis az Ulefone készülékét a legerősebb strapatelefonná teheti, habár a védelmi szintet a gyártó egyelőre nem közölte.

A 120 wattos gyorstöltés viszont igen ígéretesnek tűnik.

A 16 GB RAM és az 1 TB-os tárhely sem csekély teljesítmény, a csúcslapkával pedig 5G modem is rendelkezik, ráadásul a gyártó még a kétirányú műholdas kommunikációt is biztosítja előre telepített szolgáltatással.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5218350005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása