Samsung Galaxy A54 Teszt

A Samsung kiadta a Galaxy A54 telefont 2023 márciusában. A készülék 6 GB memóriával rendelkezik, és a kamera felbontása 50 megapixeles. A kijelző mérete 6,4 hüvelyk.

samsung_g.png

Az eredeti A5-öt kedvező emlékekkel idézzük fel, és az A52s még mindig népszerű, ha valaki jól összeállított, jól szoftverezett és megfizethető telefon után érdeklődik.

Az androidos tér iróniája az, hogy egy kétéves Samsung modell frissebb Android verziót futtat, mint sok kínai konkurens, ami magyarázza, miért preferálják sokan a koreai sorozatot.

Természetesen nem tart örökké a jó telefon készlete, és személyes fájdalmam az A41-hez hasonló, 6 hüvelyk körüli készülékek eltűnése.

Ez rossz hír az A54-nek, jó hír a vásárlóknak, de megnehezíti a tesztelők munkáját is, mivel az értékelés az indulóárhoz igazodik, bár tudjuk, hogy csak idő kérdése a árak csökkenése.

Ezért érdemes figyelembe venni a várható árcsökkenést, mivel a mobilipar nem fejlődik annyira gyorsan, hogy ciki lenne egy tavalyi modellt vásárolni.

Az operátori ajánlatok rendszeresen befolyásolják az árakat, és bár a kártyafüggetlen piaci árazás sokszor meglepő, egy szolgáltatói akció mégis vonzóvá teheti a telefont.

Ez előre nem látható vagy nem megjósolható a teszt időpontjában, de a Samsung gyakran kínál versenyképes árakat hosszabbítás vagy flottavásárlás esetén.

A sorozat megítélése kettős maradt: fájdalmasan hiányzik a jack kimenet, a vezeték nélküli töltés, az adapter, a tok és a fólia, de kompenzálja ezt az IP67 por- és vízállóság, a négyéves Android főverzió és az ötéves biztonsági frissítések, valamint a jó jótállás, a precíz helymeghatározás és a sztereó hangszórók.

A Samsung érzi, hogy mi a fontos a vásárlók számára manapság: a stílusos megjelenés és a megbízható hardver, ami zökkenőmentesen futtatja a felületet és elfogadható teljesítményt nyújt némi 3D játékhoz az Exynos 1380 processzorral.

Az 5000 mAh-s akkumulátor ne merüljön túl gyorsan, és a 25 wattos adapterrel egy óra alatt töltsön, amit külön kell vásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6618349357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása