Vivo X100 Pro: Kizárólag Ausztriában és Csehországban kapható

Vivo X100 Pro: A Csúcskategóriás Telefon Európai Debütálása

A kínai bemutató után három hónappal végre Európába is megérkezett a Vivo X100 széria egyik kiemelkedő modellje, az X100 Pro. Azonban a Vivo egyelőre csak két országban, Ausztriában és Csehországban teszi elérhetővé ezt a prémium kategóriás készüléket, amelynek ára 1199 euró.

vivo_x100_pro_a_csucskategorias_telefon_europai_debutalasa.png

Prémium Árazás és Versenyképes Specifikációk

Az X100 Pro árazása jelentősen magasabb, mint amit a hazai vagy akár az indiai piacon kellene fizetni ugyanezért a hardverért. A Vivo úgy pozicionálta az X100 Prót, hogy az árban versenyezzen a Samsung Galaxy S24 Ultrával, amely szintén a prémium kategóriát célozza meg. Érdemes megemlíteni, hogy a dél-koreai márka hasonló áron kétszer annyi szoftveres támogatást kínál, mint a Vivo, amely mindössze három évnyi frissítést ígér.

Kiemelkedő Hardver és Modern Technológia

A Vivo X100 Pro szíve a MediaTek Dimensity 9300 processzor, amelyhez 16 GB LPDDR5T memória és 512 GB UFS 4.0 tárhely társul. Ezek a specifikációk biztosítják, hogy a telefon az idők próbáját is kiállja, és három év után sem lassuljon le használhatatlanul. A készülék Wi-Fi 7-es modemmel és Bluetooth 5.4-el van felszerelve, az egész ház pedig IP68-as védelemmel rendelkezik, így ellenáll a víznek és a pornak is.

Lenyűgöző Kijelző és Tartós Akkumulátor

Az X100 Pro 6,78 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzője élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál. A kijelző alatt egy 5400 mAh kapacitású akkumulátor található, amely akár 100 wattos gyorstöltéssel is tölthető a dobozban mellékelt töltő segítségével. Ez a kombináció biztosítja, hogy a telefon egész nap bírja az intenzív használatot is.

Fejlett Kamerarendszer

A Vivo X100 Pro különleges hármas kamerarendszere a kínai bemutatón is nagy figyelmet kapott. Az európai modell némi szoftveres finomhangoláson is átesett, hogy még jobb fotókat és videókat készíthessen. A kamerarendszer részleteiről még nem közöltek minden információt, de az előzetes visszajelzések alapján a felhasználók kiváló minőségű képekre számíthatnak.

 Android 14 és Három Év Garancia

Az X100 Pro az Android 14-es rendszerrel érkezik, amely ismeri az európai frekvenciasávokat és támogatja az eSIM kezelését is. A Vivo három év garanciát vállal a készülékre, ami biztosítja a felhasználók számára a hosszú távú biztonságot és támogatást.

Összegzés

A Vivo X100 Pro egy kiválóan felszerelt, prémium kategóriás okostelefon, amely most már az európai piacon is elérhető. Magas ára ellenére a specifikációk és a funkciók alapján versenyképes alternatívája lehet más csúcskategóriás készülékeknek. Az osztrák és cseh vásárlók már most élvezhetik a Vivo legújabb innovációit, és remélhetőleg hamarosan más európai piacokon is megjelenik ez a lenyűgöző készülék.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3718423567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

  • Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem is tudom, "még épp elfogadható minőségű" kamerával és háttértár bővíthetőség nélkül nem merném... (2024.07.20. 19:30) Realme GT 5G - versenyképes választás
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: Soha nem értettem, mi értelme a 2 megapixeles makrónak. A főkamerával digitális zoommal ugyanaz el... (2024.06.05. 19:16) Poco X6 Pro - négyes fölé
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez kicsit túl soványka. "És még lesz pár ilyen "lett volna" megjegyzés a tesztben." Hol a teszt? (2024.05.26. 09:28) Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés útja
  • Mesterséges Geci: Ez inkább reklám bullshit egy ezeréves mobilról, mintsem korrekt ismertető... (2024.05.09. 20:02) Samsung Galaxy S20
  • Mérnork: "Jelenleg három fő operációs rendszer létezik: Android, iOS és _Windows Mobile_." 10 éves cikk ke... (2024.04.22. 11:07) Az okostelefonok múltja és fejlődése

Címkék


 

süti beállítások módosítása