A Honor 300 Pro már készül

A Honor nyáron mutatta be Európában a 200-as sorozatot, míg Kínában már májusban piacra dobta.

a_honor_300_pro_mar_keszul.png

A távol-keleti piacon a készülékfrissítési ciklus sokkal gyorsabb, így mire Európába megérkezett a Honor 200 és 200 Pro, Kína már a 300-as telefonok megjelenésére készült.

Azonban a rövid időköz miatt a Honor 300 Pro nem fog sok újdonságot hozni, legalábbis ez derült ki a Gizmochina által közzétett képekből és specifikációkból.

Az előlapon továbbra is egy mind a négy oldalán ívelt OLED kijelző lesz, dupla előlapi kamerával.

A készülékben egy 4 nanométeres, 5G-képes Snapdragon processzor fog dolgozni, valamint egy 5300 mAh-s akkumulátor kap helyet.

A töltés vezetékes módban 100 wattos, vezeték nélkül pedig várhatóan 66 wattos lesz, amihez valószínűleg egy speciális töltő is szükséges.

Az NFC és az infravörös port is elérhető marad, a készülékház pedig IP68-as védelmet kap.

Jelentősebb változás a kamerasziget dizájnjában várható, és úgy tűnik, hogy megjelenik rajta a portréfotós algoritmus kifejlesztésében részt vevő Harcourt stúdió neve is.

A képalkotó rendszer kapcsán egyelőre annyit tudni, hogy a Honor 300 Pro egyik kamerájában egy 50 megapixeles érzékelő kap helyet.

A gyors készülékfrissítési ciklus miatt az európai modellek nem tartják a lépést, így a 300 Pro valószínűleg csak Kínában lesz elérhető, és csak az utódja jelenhet meg globálisan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4918460513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása