Zenfone 11 Ultra teszt

Logikus döntésnek tűnik, hogy a 6,8 hüvelykes teljes HD kijelzőt, a Qualcomm processzort, az 5500 mAh-s akkumulátort, a 65/15 wattos vezetékes/vezeték nélküli töltést, valamint az 50 + 32 + 13 megapixeles normál, zoom és ultra-széles látószögű kamerákat egy hagyományosabb dizájnú készülékházba helyezzék, elhagyva a plusz vezérlőgombokat és a hátlapi LED világítást.

zenfone_11_ultra_teszt.png

A képek állítólag egy ROG Phone 8 frissítéscsomagból származnak, és mind a dizájn, mind a hátlapi kamerakialakítás hasonló lehet a gamer készülék és a várhatóan bejelentésre kerülő telefon között, bár a 165 Hz-es kijelző 144 Hz-re csökkenthető.

Ha a hőelvezetést is sikerül optimalizálni (ami valószínűleg nem kedvez a Snapdragon 8 Gen 3 hőmérsékletének), akkor a nagyméretű telefon néhány grammal és milliméterrel könnyebb lehet, és kevesebb gamer funkcióval kedvezőbb áron lesz kapható.

A Zenfone 11 Ultra, ha valóban megjelenik, a 2024-es Computex kiállításon, azaz a nyár elején debütálhat, remélhetőleg egy újabb, kisebb, kompakt modell kíséretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6518470187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása