Aligátor RX800 telefon

Ez az okostelefon 5,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1440 × 720 pixel, és IPS technológiát alkalmaz.

aligator_rx800_telefon_1.png

A belső hardver része egy 8 magos MediaTek MT6762 (Helio P22) processzor, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely. Két hátlapi kamerája van: egy 16 megapixeles és egy 0,3 megapixeles, míg az előlapon egy 5 megapixeles kamera található.

Ezen kívül rendelkezik elektronikus képstabilizátorral, GPS, Glonass és NFC támogatással, 4G (LTE) kapcsolattal, 3,5 mm-es Jack csatlakozóval és USB-C porttal. Biztonság terén ujjlenyomat-olvasóval, dual SIM támogatással, IP68 védelemmel és ütésállósággal van ellátva.

Kártyafüggetlen készülék, melyet egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor működtet, és Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat.

Gyors navigáció, iránytű, USB-C csatlakozó és LTE / 4G adatkapcsolat. 4-féle navigációs rendszer: GPS, Galileo, GLONASS és BEIDOU. Digitális iránytű és 3D gyorsulásmérő. Modern USB-C csatlakozó, LTE dual 4G adatkapcsolat, valamint 2.4 és 5 GHz-es Wifi. VoLTE funkció 4G hívásokhoz, és Bluetooth 5.0 támogatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4618470197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása