Motorola Edge 50 Ultra stílusos dizájn, kiváló kamera

A Motorola Edge 50 Ultra műbőr vagy szokatlan módon fa borítással érkezik. A Motorola Edge 50 Pro közelmúltban végzett tesztje után most a legjobban felszerelt Motorola Edge 50 sorozat kisebbik változata. 

motorola_edge_50_ultra_stilusos_dizajn_kivalo_kamera.png

Első pillantásra nem látszik jelentős eltérés a korábbi modellhez képest. Az Edge 50 Ultra ugyan néhány tized milliméterrel vastagabb, de ezt alig lehet észlelni a keskeny és magas telefon formájában. Pedig számos nagyobb telefon is elérhető a piacon.

Az Edge 50 Ultra súlya kedvező, mivel nem haladja meg a 200 grammot. Az anyagokkal azonban nem spóroltak, ami ebben az árkategóriában indokolt. A telefon a maximális IP68-as védettségének köszönhetően jól bírja a záport és a poros környezetet.

Az előlapi kijelzőt tartós Gorilla Glass Victus védi, míg a hátlap prémium minőségű anyagokból készült. Kapható narancssárga és fekete műbőr, valamint faszálból készült bézs változatban.

motorola_edge_50_ultra.png

Ez a hátlap tartósnak tűnik, így remélhetőleg nem fog hamarosan lepattogni. Ezen segíthet az alapcsomagban található műanyag tok is.

A keskeny kialakításnak köszönhetően azonban a telefon kényelmesen kezelhető.

Az ívelt 6,7 hüvelykes pOLED kijelző jól végzi a dolgát.

A képátló teljesen megfelelő, a 20:9-es képarány jól jön a videók nézéséhez. A Motorola Edge 50 Ultra nagy fényerőt kínál, amely maximális HDR módban elérheti a 2800 nitet.

A Motorola Edge 50 Ultra a szokatlan 2712×1220 pixeles felbontásra támaszkodik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1918478057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása