Nubia Red Magic 9 Pro Teszt

 A játék- és technológiai portálok általában valamelyik androidos készüléket részesítik előnyben (általában ROG-ot, de a Nubia és a Black Shark is elnyerte már elismerést), míg az iPhone-t extra gombokkal, gyors reakcióidővel, kiváló hűtéssel, és különböző kiegészítőkkel, dedikált játék- és streaming-funkciókkal, valamint nagy teljesítményű akkumulátorral és jack csatlakozóval emelik ki. Ugyanakkor számos e-sport versenyen az iPhone dominál, és számos elit játékos választja az almás telefont a gyakorláshoz.

Az iOS rendszerre gyakran előbb érkeznek meg a játékok, melyek a iPaden is kiválóan futnak. A gaming telefonok esetében a játékélmény szorítja háttérbe a többi funkciót, és gyakran a játékoptimalizálás és képfrissítés sem mindig tökéletes. Bár az iPhone népszerűségét növeli az ökoszisztéma és a nagyobb piaci részesedés, az általában viccesen fordított szoftverekkel érkező kínai-tajvani alternatívákhoz képest. Néhány versenyen azonban tilosak az extra gombok, amelyek fontos fegyverek a gaming mobiloknál, és valós előnyt jelentenek.

Összefoglalva, a gaming területen minden játékosnak és játéknak más telefon lehet az ideális választás. Egy hardcore androidos játékos például könnyen átválthat iPhone-ra, ha lenyűgözi a piacvezető videóminőség. Ugyanígy a legnagyobb Apple rajongó is felfigyelhet és megszerezheti a káva-, noccs-, lyuk-, púp- és szigetmentes Red Magic 9 Pró különleges formatervezése miatt. A korábbi idők Xperia minimalista dizájnja után a gaming telefonok kétkezes játékeszközök, melyek határozott, ugyanakkor finoman csiszolt élekkel rendelkeznek, amelyek nem zavaróak, sőt: stabil fogást biztosítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4418301483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása