Sony Xperia 1 V Teszt

Természetesen egy sikeres üzleti modellt nem könnyű létrehozni ezen az alapon.

sony_xperia_1_v_xxx.png

Nagyon előnyös, hogy a Sony azonban nem hagyja figyelmen kívül azt a tényt, hogy bár a mobilokban elért bevételük viszonylag kisebb, sokkal többet hoznak be azzal, hogy más gyártók szinte az összes kamerájukhoz használják az általuk gyártott kameraszenzorokat.

Ennek eredményeként nemcsak a mobiliparban, hanem az autóiparban is növekszik a jelenlétük, és számos más kamerás eszközben is használják ezeket a szenzorokat (mint például az Insta360 termékeiben).

Az Xperia telefonok szerepe az, hogy szűkebb körű szakmai közönség előtt erősítsék a Sony márkáját, és bemutassák legújabb fejlesztéseiket, ezzel ösztönözve másokat arra, hogy ezeket a szenzorokat válasszák.

Emellett évente három új modell jelenik meg, amelyekben a gyártó következetesen ragaszkodik számos egyedi jellemzőhöz.

Ezek közül néhány olyan funkció, amelyek még a Xiaomi felhasználóit is lenyűgözik: stereo hangszórók, 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó, notch és kameranyílás nélküli kijelző (ez esetben 4K felbontással), IP68-as vízállóság, külön kameragomb, videokimenet és memóriabővítési lehetőség.

sony_xperia_1_v.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8518325287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása