Az Umidigi mostanában elég menően mutogatja az infravörös kameráit

Az infravörös és éjjellátó kamerák már nem újdonság a mobilokban, ám általában az infravörös érzékelőt csak a csúcskategóriás készülékekben, az éjjellátó infravörös egységeket pedig a strapabíró, terepen használható mobilokban találhattuk eddig.

az_umidigi_mostanaban_eleg_menoen_mutogatja_az_infravoros_kamerait.png

Most viszont a kínai másodvonalbeli Umidigi egy átlagos okostelefonba integrálta mindkettőt.

Az új Umidigi G6 5G például rendelkezik infravörös LED-del és 2 megapixeles infravörös kamerával az arcok felismeréséhez sötét környezetben az előlapon, valamint egy 5 megapixeles infravörös kamerával a hátlapon esti fényképekhez.

A telefon méretei 163,9 x 75,3 x 8,3 milliméter, tehát átlagos középkategóriás méretű. A beépített képernyő 6,57 hüvelykes LCD 720 x 1616 képponttal és 90 Hz-es frissítési frekvenciával.

az_umidigi_mostanaban_eleg_menoen_mutogatja_az_infravoros_kamerait_1.png

A telefonban a friss MediaTek Dimensity 6100+ processzor található 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel, amelyet nem lehet bővíteni.

A két SIM kártya támogatja a LTE és 5G hálózatokat, a telefon pedig a b20-as sávot is támogatja. Van beépített NFC is, ami azt sugallja, hogy a gyártó nem csak az ázsiai piacra szánja a készüléket.

A telefonban található még egy 3,5 mm-es csatlakozó és FM-rádió. Az 5000 mAh-s akkumulátort USB-C porton keresztül lehet tölteni. 

Említett infravörös kamerák mellett van egy 8 megapixeles kamera az előlapon és egy 50 megapixeles kamera a hátlapon. A készülék megjelenése leginkább az iPhone és a Redmi keverékére hasonlít.

Érdekesség, hogy a keret bal oldalán található egy funkciógomb (Express Key), amelyre a felhasználó saját parancsokat állíthat be. A telefon Android 13-mal érkezik a piacra, az árát azonban még nem hozták nyilvánosságra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3418404675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

  • Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem is tudom, "még épp elfogadható minőségű" kamerával és háttértár bővíthetőség nélkül nem merném... (2024.07.20. 19:30) Realme GT 5G - versenyképes választás
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: Soha nem értettem, mi értelme a 2 megapixeles makrónak. A főkamerával digitális zoommal ugyanaz el... (2024.06.05. 19:16) Poco X6 Pro - négyes fölé
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez kicsit túl soványka. "És még lesz pár ilyen "lett volna" megjegyzés a tesztben." Hol a teszt? (2024.05.26. 09:28) Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés útja
  • Mesterséges Geci: Ez inkább reklám bullshit egy ezeréves mobilról, mintsem korrekt ismertető... (2024.05.09. 20:02) Samsung Galaxy S20
  • Mérnork: "Jelenleg három fő operációs rendszer létezik: Android, iOS és _Windows Mobile_." 10 éves cikk ke... (2024.04.22. 11:07) Az okostelefonok múltja és fejlődése

Címkék


 

süti beállítások módosítása