Nokia G22

A 2023-as év egyik kiemelkedő találmánya a Nokia G22, ami bekerült a TIME leginnovatívabb találmányokat felsoroló listájára. A HMD, a Nokia okostelefonok fejlesztésével foglalkozó vállalat új generációjának vezetője a QuickFix-javítóhatósággal ellátott Nokia G22-t választotta a TIME magazin által kiemelt találmányok közé.

A TIME éves rangsorában 200 kiváló innováció található, melyek képesek átformálni az életünket. Ebben a kiváló társaságban szerepel a HMD által kifejlesztett Nokia G22 is, ami az otthoni könnyű javíthatóság új korszakát nyitja meg az okostelefonok terén.

Lars Silberbauer, a HMD marketingigazgatója kifejtette, hogy nagy megtiszteltetés számukra, hogy éppen ebben az innovációval teli időszakban szerepelhetnek a TIME listáján. Céljuk, hogy megfizethetővé, egyszerűvé és gördülékennyé tegyék a telefonjavítást a fogyasztók számára. Ezen partnerségnek köszönhetően már £ 19-os kezdőáron rendelheted meg a meghibásodott alkatrészek cseredarabjait bármikor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4818283049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása