Honor Magic V2 Teszt

A Honor Magic V2 eddig tökéletesnek bizonyult: nyitva mindössze 4,7, míg zárva 9,9 milliméter vastagságú, így jelenleg a legkompaktabb összehajtható készülék, és mindössze 231 gramm tömege könnyebb a hagyományos telefonoknál. A belső részén egy 7,92 hüvelykes, míg a külsőn egy 6,43 hüvelykes LTPO OLED kijelző található 10-bites színmélységgel és 120 Hz-es frissítési frekvenciával. A házban pedig egy 5000 mAh-s akkumulátor kapott helyet, mégis a térfogata nem nagyobb, mint az S23 Ultra esetében.

A Magic V2 már nem mai modell, Kínában fél éve debütált, de a Nubia Red Magic 9 Pro tesztje után akár jó hír is lehet, hogy a Snapdragon 8 Gen 2 chip megbirkózik a jobban melegedő Gen 3-val szemben. A Honor múlt hónapban hozta nyilvánosságra együttműködését a Porsche AG-hez kötődő tervezőstúdióval, a Porsche Designnal, és most itt van az együttműködés első eredménye: a Porsche Design Honor Magic V2 RSR 5G.

A hosszú nevű készülék utolsó része a Porsche márka Rennsport Rennwagen versenysorozatára utal, és bár a Honor telefonja nem rendelkezik négy kerekkel, szürke kialakítása és karakterei a Porsche Flyline dizájnját követik. A marketinganyag szerint a telefon sportautós jellegű, üvegszálas kivitelben pompázik.

A különkiadás jelenleg Kínában elérhető a csúcskonfigurációban, 16 GB RAM-mal és 1024 GB tárolóval, mindössze 16 ezer jüanos áron (781 ezer forint). Mivel azonban létezik nemzetközi termékoldal is, és a Huawei logó alatt korábban már néhányszor megjelentek Porsche Design kiadású telefonok Európában, nem lennénk meglepve, ha ez a modell is megérkezne az autógyártó kontinensére.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1018301507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása