A Samsung Galaxy S20 és S20+ modellek

A dél-koreaiak már egy évtizede fektették le az androidos csúcsmobiljaik alapjait. Bár az első Galaxy S bemutatásakor még közel sem volt ennyire egyértelmű, hogy az iOS-en kívül alig marad versenytársa.

a_samsung_galaxy_s20_es_s20_modellek.png

A névben van némi trükközés: ahogy a versenytársak ugrásszerűen bánnak a számozással, úgy a Samsung is eltért a hagyománytól. 10-ig egyesével léptek, most azonban rögtön 20-ra ugrottak, magyarázatuk szerint így köszöntik az új évtizedet. 

Ahol mégis van eltérés, ott természetesen részletesen kitérünk a különbségekre. Például mindjárt itt van a színválaszték: a két mobil a szürke, felhőkék, fehér és piros színekben érhető el.

A sima Galaxy S20 sajátossága a képeinken is látható rózsaszín változat, ami valószínűleg a hölgyek kedvence lesz, míg a Galaxy S20+ egy visszafogottabb fekete színben is kapható.

A Type-C töltőadapter 25W-os gyorstöltést támogat, így mindkét végén USB-C csatlakozóval ellátott kábel jár hozzá, az AKG fülhallgató mellett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4618466487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása