Az iPhone 16 telefonok meglepő színekben jelenhetnek meg

Bár még több mint egy hónap van hátra a megjelenésig, már most rengeteget tudunk az Apple idei csúcskategóriás készülékeiről, annak ellenére, hogy a vállalat igyekszik titokban tartani az információkat.

az_iphone_16_telefonok_meglepo_szinekben_jelenhetnek_meg.png

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Apple idén várhatóan négy új készüléket mutat be, így az iPhone SE-re most nem érdemes számítani, azt legkorábban jövő tavasszal leplezhetik le.

A 2024-es kínálat új tagjai az iPhone 16, az iPhone 16 Plus, valamint az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max lesznek.

Korábban már értesültünk az idei formatervbeli változásokról – gyakorlatilag alig lesznek ilyenek –, de az alapmodelleknél azért lesz néhány módosítás. Külsőleg az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus szinte teljesen meg fog egyezni az elődmodellekkel, kivéve a kameraszigetet.

Ez a jelenlegi átlós dizájn helyett visszatér az iPhone 11 és iPhone 12 modelleknél ismert, egymás alatti elrendezéshez, így ezek a telefonok is képesek lesznek Spatial Videókat rögzíteni, akárcsak az iPhone 15 Pro.

Ezen kívül a két alapmodell megkapja a tavalyi iPhone 15 Pro-ban debütált Művelet gombot, és – ha hihetünk a pletykáknak – egy teljesen új gombot is, amely a készülékek jobb oldalán, a bekapcsológomb alatt kap majd helyet, és azonnali hozzáférést biztosít a kameraapplikációhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7218460913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása