Idén a Xiaomi kamera okostelefonja korábban érkezik.

Hazánkban a Xiaomi Ultra szériájú kameratelefonjaihoz való hozzájutás nem könnyű, de a rendelkezésre álló számos csatorna és lehetőség segítségével nem lehetetlen.

iden_a_xiaomi_kamera_okostelefonja_korabban_erkezik.png

A Xiaomi még nem érte el az Apple vagy a Samsung nemzetközi piaci hírnevét, így nem gyárt annyi nagyméretű kamerával felszerelt készüléket, amely komoly részesedést szerezne a Kínán kívüli piacokon. Inkább Ázsiára összpontosít, és valószínűleg a Xiaomi 14 Ultra lesz a legkelendőbb azon a területen.

Egy friss tipp szerint a várva várt újítás, amely négy 50 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, már a 2024-es MWC-n bemutatkozhat. Jelenleg is a Mobile World Congressen mutatkozik be a Xiaomi 14 család, amelyet októberben indítottak Kínában, és a kiállításon talán megtekinthető lesz az SU7 villanyautó is.

Ami a kamera tulajdonságait illeti, a főkamera rekesze f/1,9-ről f/1,6-ra változhat, így még több fényt fog be, és továbbra is elérhető marad az f/4-es állás a jobb rajzolat és mélységélesség érdekében.

A szenzor valószínűleg a Sony LYT-900-as egysége lesz, és a kameratárcsán kívül a normál és az ultraszéles modul mellett két új teleobjektív is szerepelhet. Végül, de nem utolsósorban, a 4K 60 fps videofelvétel elérhető lesz az előlapon is – ellentétben a 13 Ultra-val, amely csak 1080p felbontású volt.

Kisebb meglepetés, hogy a folytatás a Snapdragon 8 Gen 3-mal érkezik a Geekbench 4 tesztre, 16 GB RAM-mal és Android 14 rendszerrel, amelyen a HyperOS fut majd. Ez a hardver ugyanis a Xiaomi 14 és a 14 Pro modellekben is megtalálható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3518315823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása