iPhone 15 Pro Teszt

Az új iPhone készülékek már eljutottak az első vásárlókhoz, és, ahogy az előző években is, most is felmerültek az első problémajelentések az új telefonokkal kapcsolatban. Jelenleg a felhasználók világszerte azt tapasztalják, hogy az iPhone 15 Pro túlmelegedik.

Az előző év folyamán az Apple telefonjainak bevezetése nem volt problémamentes a kamera modul rezgésével kapcsolatos problémák miatt, ami gyakorlatilag ellehetetlenítette a fotózást, amíg a problémát meg nem oldották. Most néhány felhasználó szerint az iPhone 15 Pro használata gyakorlatilag lehetetlenné válik már két perces videohívás után vagy 8-10 perc Instagram Reels görgetés után, mivel az eszköz hátlapja olyan forró lesz, hogy nem lehet kézben tartani. 

Nem teljesen egyértelmű, mennyire elterjedt ez a probléma, de a panaszok több közösségi média platformon és fórumon láthatók. A Wall Street Journal újságírói saját tesztet végeztek a hírek ellenőrzésére, és megállapították, hogy az ő iPhone 15 Pro Max eszközük hőmérséklete akár 41 °C is lehet töltés közben, illetve 44,5 °C az egyidejű töltés és használat során. Mivel az iPhone 15 Pro sorozat az első olyan telefonok, amelyek titániumból készültek, a neves elemző, Ming-Chi Kuo szerint a túlmelegedési problémát "a hőtervezési rendszer tervezési kompromisszumai okozzák a könnyebb súly eléréséhez". Más szóval a titánium tok lehet, hogy gátolja a hő leadást és okozza a túlmelegedést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5918285431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása