A Garmin Fenix 8, Fenix E és Enduro 3 okosórák

A modellek dizájnja nem különbözik jelentősen, és méretben is csak két változat lesz elérhető egy 47 mm-es és egy 51 mm-es.

a_garmin_fenix_8_fenix_e_es_enduro_3_okosorak.png

A harmadik változat a Solar Edition lesz, amely beépített napelemmel akár heteken át működhet töltés nélkül.

A Fenix 8 modellek külső megjelenése szinte azonos a Fenix 7 Pro szériával, a képek alapján a hátlapon az Elevate 5 szenzorkészlet gondoskodik majd az egészségügyi adatok méréséről.

Az órák 100 méteres mélységig vízállók, és 40 méterig alkalmasak lesznek búvárkodásra. A ház anyaga titán lesz, a kijelző védelmét pedig zafírkristály biztosítja.

A WinFuture erről a modellről is több képet közölt, és úgy tűnik, hogy kizárólag 47 mm-es méretben lesz elérhető, miközben megtartja a Fenix 7-ből ismert Memory-in-Pixel (MIP) LCD kijelzőt.

A költségcsökkentés azonban itt nem áll meg az Elevate 5 szenzor helyett a régebbi, 4-es verziót kapja, így például nem lesz képes bőrhőmérséklet mérése.

A Fenix E rozsdamentes acél tokkal és zafírkristályos védőüveggel kerülhet piacra, és ez is 100 méteres mélységig lesz vízálló.

A két új Fenix modell mellett várható az Enduro 3 érkezése is, amely Elevate 5 szenzorral és napelemes kivitelben, titán tokozással lesz elérhető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2318467875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása