Interjú: Miss Monique

Miss Monique egy feltörekvő Progressive House DJ, és az egyik legismertebb női DJ ebben a műfajban Európában. Miss Monique egyedülálló tehetsége, hogy simán ötvözi a techno ritmusokat a klasszikus trance és progresszív dallamokkal évről évre egyre több elektronikus zenei rajongó elismerését nyeri el. 2020-ra élő fellépései ezreket vonzanak online a progresszív house rajongók körében, a rögzített adások pedig akár 2 millió nézetet is elérnek. Miss Monique legnépszerűbb setje a Radio Intense csatornán hihetetlen 11+ millió nézetet büszkélkedhet.

Az előadásait több mint 40 országban dicsérték meg a világ minden tájáról - kis méretű barátságos hajópartiktól Ibiza-szigeten az Untold vagy ADE nevű híres fesztiválokig. Miss Monique 2019-ben saját lemezkiadót alapított - a Siona Records-ot, hogy támogassa az új progresszív művészek növekedését. Júniusban a kiadó felkerült a Beatport 10 legjobban eladó progresszív house kiadói közé.  Valószínűleg mindenki számára voltak rossz dolgok az évben, de ugyanakkor jó dolgok is. Nem utazhattunk, otthon ragadtunk, ami stresszes volt, de igyekeztem kihasználni ezt az időt, hogy több új videót készítsek, dolgozzam a Siona nevű kiadónkon, és néhány új tracket állítsak elő.

7 évvel ezelőtt válság volt Ukrajnában, ami nagyon nehéz volt mindenki számára, beleértve az elektronikus zene iparát is. Sok fesztivált és bulit töröltek. Az előadók már nem akartak idejönni. 2018-ban fokozatosan visszatértünk a normális élethez. Az embereknek hiányoztak a érdekes bulik, az előadók, így most látjuk, hogy a ukrajnai piac növekszik.

Szerintem piacunk javulása azért is bekövetkezik, mert sok érdekes művészünk van, akik képviselik országunkat rangos nemzetközi fesztiválokon, és trackjeiket a legjobb kiadókon jelentetik meg.

Ez kétségtelenül furcsa volt, nem volt lehetőségem embereket látni és érezni az energiájukat valós életben. Ami a zenék készítését illeti, talán nem. Tudom, hogy más volt, de folytattam az új zenék megosztását a közösségi média oldalaimon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4918298853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása