ALIGATOR FiGi NOTE 1C 32GB

Nagy, HD+ IPS képernyő, tökéletesen megjelenítve a részleteket és a színeket. Az 2,5D-s felület kellemesen sima tapintású. A szélekig feszített, lekerekített kijelző teljesen laminált.

aligator_figi_note_1c_32gb.png

A 3 GB RAM és a négy magos, 64 bites processzor elegendő helyet biztosít minden alkalmazás számára. Az alap tárhely microSD kártyával akár 512 GB-ig bővíthető. A Dual SIM funkcióval két SIM kártyát is használhatsz egyszerre, ha kell.

Az adatok biztonságban vannak az épített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. Az arcfelismerés mindig garantálja a telefon tulajdonosának jogos hozzáférését.

Az intelligens egészségvédelem, például az éjszakai mód, segít megőrizni az egészséget. A könnyen használható Family Link funkcióval ellenőrizheted a gyerekek internet- és alkalmazáshoz való hozzáférését.

4G/LTE adatkapcsolat a gyors internetért. Wi-Fi, Bluetooth és 2 navigációs rendszer - GPS + Glonass. VoLTE funkció a kényelmes 4G hívásokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1818339063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása