ALIGATOR S6550 Páros 128 Gigabájt

A nagy, tág képernyőn semmilyen részlet nem kerül el. Az előlapi kamera egy kis kivágásban található a felső szegély alatt. A kiváló minőségű HD+ IPS felbontás tökéletesen megjeleníti az összes részletet valósághű színekben.

aligator_s6550_paros_128_gigabajt.png

Ne aggódjon, nem lesz helyhiány az ALIGATOR S6550-en! A hatalmas, 128 GB-os tároló elegendő teret biztosít az alkalmazásoknak, fényképeknek és videóknak.

Természetesen lehetőség van a Micro SD memóriakártyával történő bővítésre akár 512 GB-ig!

Gyors reakciók, várakozás nélkül! Az új, 64 bites SC9863 processzor 8 ARM Cortex A55 maggal nagy teljesítménynövekedést nyújt, miközben kevesebb energiát használ.

Az AI-feladatok akár 6-szor gyorsabban futnak, mint a korábbi generációkban. Mindez pedig az akkumulátor hatékonyabb felhasználása mellett.

Az integrált ujjlenyomat-olvasóval adatai biztonságban vannak, ugyanakkor könnyen elérhetőek. Az arcfelismerés megkönnyíti a telefon tulajdonosának a gyors hozzáférést a telefonhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5918339067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása