Zenfone 11 március közepe.

Az ASUS az elmúlt években kitartott a kisebb méretű telefonok mellett a Zenfone termékcsaládban, ám várhatóan idén változtat ezen a stratégián.

az_asus.png

A Zenfone 11 Ultra-ról szóló szivárgások alapján úgy tűnik, hogy ez valójában az átnevezett ROG Phone 8 Pro lehet. Most már hivatalos, hogy a Zenfone 11 Ultra világszerte március 14-én debütál.

A Zenfone 11 Ultra várhatóan öt különböző színben lesz elérhető: Örök Fekete, Ködös Szürke, Sivatagi Barna, Városképi Kék és Zöld Éltető. A szivárgott információk alapján úgy tűnik, hogy a telefon valójában az újracsomagolt ROG Phone 8, bár más külsővel.

A Zenfone 11 Ultra egyedi designja valószínűleg vonzóbb lesz a szélesebb körű vásárlók számára, mint a ROG Phone 8. Mivel az utóbbi kifejezetten játékra tervezett telefon, így a Zenfone 11 Ultra valószínűleg nagy népszerűségre tesz majd szert a szélesebb közönség körében.

Egy kiszivárgott adatlap szerint a Zenfone 11 Ultra egy 6,78 hüvelykes, 2400 x 1080 felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, melynek frissítési frekvenciája LTPO technológiával 1-120 Hz között változhat, bizonyos játékokban akár 144 Hz-re is képes lesz.

Állítólag a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet lesz az, ami meghajtja, akár 16 GB LPDDR5X RAM-mal és akár 512 GB UFS 4.0 tárhellyel párosítva.

Ami a kamerákat illeti, a Zenfone 11 Ultra egy 50 megapixeles Sony IMX890-es főkamerával érkezhet, mely gimbal OIS-szel rendelkezik, egy 13 megapixeles ultra széles látószöggel, valamint egy 32 megapixeles teleobjektívvel, amely szintén OIS-szel és 3x-os optikai zoommal rendelkezik. Az előlapon egy 32MP-es RGBW érzékelő várható.

Az egyéb specifikációk között szerepel egy 5500mAh kapacitású akkumulátor. Támogatni fogja a 65 W-os gyorstöltést és a 15 W-os vezeték nélküli töltést.

A Zenfone 11 Ultra lehetőséget nyújthat majd a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó használatára, és kettős sztereó hangszóróval is érkezhet. Összességében a telefon nagyon hasonló lesz a ROG Phone 8-hoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4718340033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása